Circle Go

Circle Go™

Perheesi mobiililaitteet hallittuna kaikissa verkoissa

Circle Go™

Suunniteltu lapsille

Circle Go mahdollistaa lapsen laitteen hallinnan, olipa lapsi missä tahansa. Circle Go laajentaa kaikki lapsen kotiverkon asetukset pätemään myös 4G LTE-verkossa, tai missä tahansa Wi-Fi-verkossa, johon lapsi liittyy.

Miten se toimii?

Go Platforms Go Platforms

Hallitse verkonkäyttöä, kaikkialla

Sovellukset ovat uusi internet, ja niiden hallinta, olipa lapsi missä tahansa, on tärkeää vanhemmille. Suodatinasetukset ja aikarajoitukset ovat voimassa kaikkialla, myös Snapchatin, Instagramin ja YouTuben tapaisissa sovelluksissa.

Häiriötöntä opiskelua

Läksyjen tekeminen voi olla monelle digiaikana vaikeaa. Entäpä, jos lapsen älypuhelin lepäisi sen ajan? Circle Go’lla myös verkkoyhteyden pysäytystoiminto sekä Nukkumaanmenoaika ovat käytössä 4G LTE-verkossa.

Kokonaiskuva

Mitä lapset tekevät puhelimillaan? Tähän asti vanhemmat ovat voineet vain arvailla. Circlen Käyttötiedot-osio kertoo, mitä lapset puuhaavat verkossa kotona, koulussa, kavereiden luona, tai missä tahansa.

Go Insights Go Insights

Mobiili elämäntapana

Nykyisin lapset ottavat useita laitteita mukaansa lähtiessään ulos. Circle Go hallitsee kaikkia iOS-laitteita: iPhone, iPod tai iPad, Android-laitetuki on tulossa pian.

Katso Tuetut laitteet

Yksinkertainen ja älykäs

Sinun ei tarvitse määrittää asetuksia erikseen lasten Circle Go-laitteelle, sillä Circle Home-sovellus hoitaa homman. Yksi profiili riittää Circlelle ja Circle Go’lle.

Asentaminen

Go Circle Home Go Circle Home
Circle Go™

Subscribe Today

$9.95/monthly for up to 10 devices.

Subscribe