Meet Circle — Internet. Reimagined.

Internet. Uudelleen mietittynä.

Hallitse kaikkia kotisi Wi-Fi-verkkoon liitettyjä laitteita. Circlellä vanhemmat voivat suodattaa sisältöä, rajoittaa verkossa vietettyä aikaa ja asettaa nukkumaanmenoajan jokaiselle laitteelle.

Circle in the home
A Circle device in a home
Time Limits

Miten se toimii?

Circle muodostaa langattomasti yhteyden kotisi Wi-Fi-verkkoon ja mahdollistaa jokaisen verkkoon liitetyn laitteen hallinnan. Circle-sovelluksella voit luoda perheenjäsenille omat käyttöprofiilit. Täällä voit määrittää lapsille turvalliset ja heidän ikäänsä sopivat käyttöasetukset.

Aikarajoitusten asettaminen on todella helppoa.

Mitä jos sinun ei koskaan enää tarvitsisi pyytää lastasi poistumaan Facebookista ja aloittamaan kotiläksyjen tekemisen? Kuvittele, jos Netflixin tai YouTuben käytöllä olisi aikaraja, käytetystä laitteesta riippumatta.

Time Limits

Aikarajoitukset

Aseta perheenjäsenille päivittäisiä aikarajoituksia koskien mitä tahansa sovellusta, alustaa tai luokitusta. Aikarajoituksilla hallitset lasten eri alustoilla viettämää aikaa, ja voit myös asettaa kokonaisaikarajan päivittäiselle verkon käytölle.

Lue lisää Aikarajoituksista

Time Limits Detail

Laitteet sanovat “hyvää yötä”.

Vanhemmat tietävät, etteivät laitteet ja nukkumaanmenoaika sovi yhteen. Kuvittele, jos lapset ja heidän laitteensa jakaisivat nukkumaanmenoajan. Circlen Nukkumaanemenoaika-toiminnolla myös laitteiden täytyy mennä nukkumaan.

BedTime

Nukkumaanmenoaika

Luo nukkumaanmenoaika perheenjäsenelle ja tämän laitteille. Aseta yksinkertaisesti aika, jolloin laitteen verkkoyhteys katkeaa, sekä herätysaika, jolloin yhteys palaa.

Lue lisää Nukkumaanmenoajasta

BedTime Detail

Kaiken ikäisten verkko

Circlen avulla voit vanhempana olla varma siitä, että lapsesi verkon käyttökokemus on mieluinen, ja soveltuu juuri hänelle.

Filter

Suodattimet

Voit asettaa henkilökohtaisia suodatintasoja jokaiselle perheenjäsenelle. Circlessä on neljä valmista ikätasoa, ja voit myös muokata tasoja alustan, sovelluksen ja luokituksen perusteella. Valitse perheenjäsenen ikään ja kiinnostuksen kohteisiin soveltuva taso, ja suodata pois kaikki epäsopiva sisältö.

Lue lisää Suodattimista

Filter Detail

Reward your kid for good behavior.

Homework done? Chores all finished? Your kid’s disposition just a little more pleasant today?
Rewarding your kids when they do well lets you be the hero and makes them feel awesome. Now you can reward with screen time.

BedTime

Rewards

Give your kids a little more screen time by bumping up the daily Time Limits, extend BedTime a little bit, or disable that OffTime you set up for after school.

Learn more about Rewards

BedTime Detail

Pysäytyspainike vanhempien apuna

Ruoka-aika. Perheen yhteinen aika. “Koska-minä-sanon-niin” aika. Oli kyseessä mikä tahansa tilanne, vanhemmat voivat nyt pysäyttää Internetin, jotta perhe voi viettää yhdessä enemmän aikaa ilman häiriötekijöitä.

Pause the Internet

Verkkoyhteyden pysäyttäminen

Internet-yhteyden voi katkaista yhdellä napinpainalluksella. Voit katkaista tietyn laitteen, tietyn käyttäjän tai koko kodin verkkoyhteyden.

Lue lisää Pysäyttämisestä

Pause Detail

Schedule some unplug time for the week.

Family life is busy and keeping up with schedules can be a bit crazy. Yelling at your kid to start their homework and get offline is no fun. So just schedule it with OffTime. Your after school, dinner time, get your chores done scheduler (:

BedTime

OffTime

OffTime makes it easy to schedule Internet-Free times during the day and week. Set one or five and for any of the days of the week. Screen time scheduling just got smarter.

Learn more about OffTime

BedTime Detail

Pysy kartalla

Emme voi tietää, mitä lapset tekevät verkossa ja millä sivustoilla he vierailevat. Mitä jos voisit nähdä, mitä sovelluksia ja alustoja lapset käyttävät eniten? Tai, mitä jos voisit tutkia näitä tietoja, ja aloittaa keskustelun lastesi kanssa?

Insights

Käyttötiedot

Voit tarkistaa, millä alustoilla, verkkosivuilla ja luokituksissa perheesi käyttää aikaa verkossa. Käyttötiedoissa näet verkossa päivittäin, viikottain tai kuukausittain vietetyn kokonaisajan sekä sen, millä alustoilla on vierailtu.

Lue lisää Käyttötiedoista

Insights Detail

Lisätoiminnot

 • MAINOSTEN ESTÄMINEN
  Ärsyttävätkö verkkomainokset? Circle voi estää minkä tahansa käyttäjän tai laitteen vastaanottamat mainokset.
 • TURVALLINEN HAKU
  Poista Googlen hakutuloksista lapsille sopimaton sisältö.
 • KAIKKI LAITTEET
  Circle tunnistaa kaikki Wi-Fi-verkkoon liitetyt laitteet, oli kysesssä sitten tabletti, älypuhelin, pelikonsoli tms.
 • VIERAIDEN LAITTEET
  Circle huomaa, kun vieras liittyy kotisi Wi-Fiin. Heidän laitteensa sijoitetaan automaattisesti kotiprofiiliin.
 • HALLITSEMATON
  Circle-sovelluksella voit asettaa tietyn laitteen tai profiilin hallitsemattomaksi.
 • ILMOITUKSET
  Vastaanotat ilmoituksia, kun perheenjäsenen aikaraja täyttyy, tai uusi laite liittyy kotisi verkkoon.
Disney + Circle

Circle tarjoaa perheen käyttöön turvallista ja lasten rakastamaa Disney-sisältöä: videoita, blogeja, kuvia, meemejä, emojeita, musiikkia, pelejä, hahmoja ja paljon muuta – kaikki MyCirclen kautta.

Lue lisää MyCirclestä


Hanki Circle jo tänään. Mitä vielä odotat?

Buy

Buy Now

Circle Go

Hallitse mobiililaitteita missä tahansa Circle Go™.

Lue lisää