Time Limits — Circle with Disney

Sisällön suodattaminen

Voit asettaa perheenjäsenille henkilökohtaisia suodatintasoja, jotka sopivat heidän ikäänsä ja kiinnostuksen kohteisiinsa. Asetettu suodatintaso on voimassa kaikilla käyttäjän laitteilla.

BedTime with Circle — Set it and forget it

Kätevät ikäasetukset

Circlessä on valmiina neljä suodatintasoa eri ikäryhmille. Näiden suodatintasojen asetukset sopivat kyseiselle ikäryhmälle, mutta asetukset ovat myös helposti muokattavissa.

Sovellukset & Alustat

Voit myös suodattaa suosittuja sovelluksia ja alustoja. Jokaisessa suodatintasossa on oletuksena ikäryhmän suosituimmat sovellukset ja alustat.

Track time across devices with Circle

Kaikenikäisille sopiva verkko

Circlellä on valtava tietokanta verkkosivustoja, jotka se jakaa helposti ymmärrettäviin luokituksiin. Voit myös kustomoida suodatintasoja lastesi tarpeita vastaaviksi.

Track time across devices with Circle

Lapsiturvallinen.

Verkossa on paljon sisältöä, jota lasten ei tulisi nähdä. Kun profiili on asetettu muuksi kuin “Aikuinen”, Circle suodattaa pois kaiken lapsille sopimattoman sisällön.

Track time across devices with Circle

Internet à la carte.

Circlellä on mahdollista asettaa mukautettuja suodattimia yksittäisille sivuille. Sivun voi lisätä suodatuslistalle, tai sen voi sallia, vaikka luokitus ei olisikaan päällä.

Track time across devices with Circle

Mainosten estäminen.

Circle voi estää mainoksia. Ota käyttöön Ad Blocking eli mainostenesto suodatinsasetuksissa, ja Circle estää lähes kaikkien verkkomainosten pääsyn laitteellesi.

Track time across devices with Circle

Turvallisempi hakutoiminto.

Ota käyttöön Googlen turvallinen haku, jolloin kaikki lapsille sopimaton sisältö suodattuu pois hakutuloksista.

Track time across devices with Circle

Hanki Circle jo tänään. Mitä vielä odotat?

Buy

Buy Now

Circle Go

Hallitse mobiililaitteita missä tahansa Circle Go™.

Lue lisää