Tekniset tiedot.

Saatat pohtia, miten Circle on rakennettu. Olemme ylpeitä Circlestä, ja kerromme mielellämme laitteen älykkäistä ratkaisuista.

Osta

Yksinkertainen.

Circle on suunniteltu yksinkertaisuus ja käytön helppous mielessä pitäen. Circle on kuin taideteos – se on tyylikäs laite, joka sopii erinomaisesti jokaiseen kotiin.

Circle — Simple.

Älykäs

Circle luo langattoman yhteyden kotisi reitittimeen välittömällä laitetunnistuksella. Ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia tai kuukausitilauksia. Asennus ei vaadi hankalien vaiheiden suorittamista – vain iOS-sovellus riittää.

Circle — Smart.

Turvallinen.

Circle on uskomattoman turvallinen, sillä se käyttää päästä-päähän salausta tiedoillesi. Circlessä on lisäksi sisäänrakennettu akku, joten lapset eivät voi sammuttaa sitä.

Circle — Secure.

Details

Circle schematics.
 • PAINO & MITAT
  Tuotteen levey: 8,25cm
  Tuotteen syvyys: 8,25cm
  Tuotteen korkeus: 8,25cm
  Tuotteen paino: 56,7 gram
 • LIITÄNNÄT
  2.4GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
  Wired 10/100 Ethernet
  SSL Encrypted
 • VIRTA & AKKU
  100-240v virtalähde
  Ladattava litiumioniakku
  Lataus USB:n kautta
 • OHJELMISTOVAATIMUKSET
  iOS-laite (iPhone, iPad, iPod Touch)
  iOS 8 tai uudempi, tai Android-laite
  (Jelly Bean tai uudempi)
Our Secret Sauce

Salainen aineksemme.

Mikä saa Circlen toimimaan niin hyvin? Circlessä on käytetty tekniikkaa nimeltä “ARP spoofing”, jolla Circle valvoo kotiverkon kaikkea verkkoliikennettä, ilman erillisiä konfiguraatioita.

Lue lisää

Kunnioitamme yksityisyyttä.

Circlen yksi ainutlaatuinen ominaisuus on se, että tieto säilyy laitteessa. Tämä tarkoittaa, että kaikki perheesi selaushistoria tallentuu Circleen, sen sijaan, että se olisi tallennettuna jonnekin pilveen. Emme myy tietoja, emmekä edes pääse tietoihin käsiksi, paitsi silloin, kun tiedot välitetään iOS-sovellukseesi.

Circle — We love privacy

Kuinka se toimii?

Circle ei ole reititin, vaan se muodostaa langattomasti yhteyden reitittimeen. Circle on suunniteltu toimimaan yhdessä verkossa ja hallitsemaan kaikkien kodin laitteiden verkkosivupyyntöjä. Tämän jälkeen käyttäjäasetukset astuvat voimaan. Kaikki verkkoliikenne kulkee suoraan kotiverkosta käyttäjän laitteelle, mikäli pyyntö sallitaan. Circle ei hallitse vieraita verkkoja tai kodin Wi-Fi-verkon aliverkkoja.

Check your router’s compatibility

Circle — How it works

60MB/s tai nopeampi?

Tarvitsetko erittäin nopean yhteyden? Käytä Circlen Ethernet-verkkojohtoa liittääksesi Circlen suoraan reitittimeen. Näin Circle toimii hidastamatta yhteyttä.

Circle with fast connections

Rakennettu teini-ikäiset mielessä pitäen.

Pelkäätkö, että Circle irrotetaan virtalähteestään? Ei huolta, Circlessä on sisäänrakennettu akku. Voidaanko se sammuttaa, tai viedä pois kotoa? Ei ilman, että saat tästä ilmoituksen. Olemme huomioineet vanhempien yleiset huolenaiheet.

Circle — Built with teens in mind

Hanki Circle jo tänään. Mitä vielä odotat?

Buy

Buy Now

Circle Go

Hallitse mobiililaitteita missä tahansa Circle Go™.

Lue lisää